Прахът от сапунени ядки най-често се
използва като естествен шампоан за коса; измива добре и премахва пърхот и други
кожни проблеми. Може да се използва още: като ексфолиант за лице - прочиства
порите и помага на кожата да диша по-добре; като почистващо средство за вашите
бижута, прибори, а също и като перилен препарат за вълна и деликатни тъкани!
Състав (INCI): Sapindus Mucorossi
Сапунените ядки отделят сапонини; използват се за пране, а също и
за приготвянето на универсална сапунена течност за почистване. Прахът от
сапунени ядки най-често се използва като естествен шампоан за коса; измива
добре и премахва пърхот и други кожни проблеми. Може да се използва още: като
ексфолиант за лице - прочиства порите и помага на кожата да диша по-добре; като
почистващо средство за вашите бижута, прибори, а също и като перилен препарат
за вълна и деликатни тъкани!
Естествен шампоан за коса. Начин на употреба: смесете 2 супени
лъжици от билката с вода до получаването на каша. Нанесете върху мокра коса и
втрийте добре в корените. Изплакнете обилно с вода. Избягвайте контакта с очите!
Препоръчва се за мазна коса. Премахва пърхот и други кожни
проблеми.
Прах от сапунени ядки се използва още: като ексфолиант за лице -
прочиства порите и помага на кожата да диша по-добре; като почистващо средство
за вашите бижута, прибори, а също и като перилен препарат за вълна и деликатни
тъкани!
АРТ.№
1263
